Főoldal
Belépés
Nyeremények
Nyertesek
Játékszabályzat
GYIK
Kapcsolat

GYIK


Milyen terméket kell vásárolnom ahhoz, hogy részt vegyek a nyereményjátékban?

A játékban úgy vehetsz részt, ha bármely magyarországi Tesco üzletben egy vásárlás alkalmával vásárolsz a promócióban résztvevő Szentkirályi márkájú termékek közül legalább 6 db 1,5 literes kiszerelésű ásványvizet (Szentkirályi 1,5 literes kiszerelésű szénsavmentes természetes ásványvíz, Szentkirályi 1,5 literes kiszerelésű szén-dioxiddal enyhén dúsított természetes ásványvíz, Szentkirályi 1,5 literes kiszerelésű szén-dioxiddal dúsított természetes ásványvíz).

Ha nem Tesco áruházban vásároltam, akkor is részt vehetek a játékban?

Nem. Ebben a nyereményjátékban kizárólag a Tesco áruházakban történt vásárlással vehetsz részt.

Mettől – meddig tart a promóció?

A nyereményjáték 2019. május 09. 00 óra 00 perctől 2019. június 05. 23 óra 59 percig tart.

Meg kell-e őriznem a vásárlást igazoló blokkot?

Igen, a játékban való részvételhez, illetve a nyereményed átvételéhez szükséged lesz a blokkod adataira, így kérjük, őrizd meg a nyereményjáték végétől számított 90 napig az eredeti blokkot.

Mit nyerhetek?

Fődíj, melyből összesen 1 db-ot sorsolunk: 7 éjszakás luxus hajóút a Földközi-tengeren, 2 fő részére+ 50 000 Ft költőpénz a nyertes magánszemély folyószámlájára utalva. Napi nyeremény, amelyből naponta 1 db-ot sorsolunk: Szentkirályi kabinbőrönd. A napi nyereményekhez kapcsolódó nyerőidőpontokat a nyereményjáték indulása előtt közjegyző jelenlétében sorsoltuk ki 2019. május 3. napján 12:30 órakor. A fődíj 2019. június 7. 14:00 órakor kerül kisorsolásra.

Hogyan nyerhetek?

Bármely magyarországi Tesco üzletben vásárolj a promóció ideje alatt egyszerre legalább 6 db 1,5 literes kiszerelésű a promócióban részt vevő Szentkirályi ásványvizet (Szentkirályi 1,5 literes kiszerelésű szénsavmentes természetes ásványvíz, Szentkirályi 1,5 literes kiszerelésű szén-dioxiddal enyhén dúsított természetes ásványvíz, Szentkirályi 1,5 literes kiszerelésű szén-dioxiddal dúsított természetes ásványvíz). A vásárlást igazoló blokkon található 11 karakterből álló AP/APA kódot (pl. AP123456789) töltsd fel a www.szentkiralyinyeremeny.hu honlapon található felületre a „Blokkfeltöltés” menüpont alatt! Kódfeltöltéshez meg kell adni: a neved, telefonszámod, e-mail címed, a vásárlás időpontját és a blokkon található AP/APA kódot. Ha a Nyereményjáték teljes időtartama alatt legalább 1 db érvényes pályázatot küldesz be, a napi ajándék mellett indulhatsz a fődíjért is a sorsoláson.

Egy blokkal csak egyszer tudok játszani?

Igen. Egy adott vásárlást igazoló blokk adataival csak egyetlen alaklommal van lehetőséged pályázni. Amennyiben nem Te nyerted meg az adott napi ajándékot, akkor se keseredj el, hiszen még eséllyel indulhatsz a fődíjért is a sorsoláson.

Hány alkalommal nyerhetek a promóció során?

A napi ajándék esetében egy típusú ajándékból maximum három darabot nyerhetsz el a nyereményjáték ideje alatt.

Honnan tudom meg, hogy nyertem?

A napi nyeremények esetén a blokkfeltöltést követően megjelenő üzenetből azonnal értesülhetsz arról, hogy nyertél-e. Ha te vagy az egyik szerencsés, akkor ezt követően a regisztráció során megadott e-mail címeden tájékoztatunk a további teendőkről. Ha te nyerted a fődíjat, ebben az esetben is a regisztráció során megadott e-mail címen, 5 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Ha nyertem, mit kell tennem, hogy megkapjam a nyereményem?

Ha nyertél, a regisztráció során megadott e-mail címen, legkésőbb 5 munkanapon belül felvesszük a kapcsolatot veled további egyeztetés céljából. A vásárlást igazoló nyertes blokkot őrizd meg a játék végét követő 90 napig, illetve munkatársunk jelentkezése után juttasd el postai úton a Bang Bang Ideas Kft. címére (1393 Budapest Pf. 341.) a nyereményed postázási címének megjelölésével.

Ha nyertem, hogyan kapom meg a nyereményt?

A nyereményeket futárszolgálattal juttatjuk el a nyertesekhez, legfeljebb az adott sorsolástól számított 90 napon belül.

Hova fordulhatok további kérdéseimmel?

A nyereményjáték időtartama alatt kérdéseidet, észrevételeidet a lebonyolító Bang Bang Ideas Kft.-nél, az egycseppluxus@bangbang.hu e-mail címen vagy a +36 1 610 8952-es telefonszámon (H-P 9:00 és 17:30 között) teheted fel.
Szentkirályi. Egy csepp Magyarország.